Cock van Dijk

Geboren en getogen in Rotterdam en sinds 1990 wonend in Barendrecht. Tot 2002 ben ik werkzaam geweest bij Unilever Research in Vlaardingen als onderzoeker. Naast mijn werk bij Unilever ben ik sinds 1984 voetbaltrainer. Sinds 2002 fulltime werkzaam als voetbaltrainer(en technisch coördinator en Hoofd Jeugdopleiding).

Ik ben een "echte" jeugdtrainer d.w.z. het beter maken van kinderen/spelers van alle leeftijden en niveaus, vind ik leuker en interessanter dan het coachen van seniorenteams. Begonnen bij CVV Rotterdam als trainer van de B jeugd en via TOGB, BVV Barendrecht, Feyenoord, DHC en een tweede periode bij de BVV Barendrecht.

Bij de BVV Barendrecht heb ik (naast mijn werk als Hoofd Jeugdopleiding) de D1/D2 selectiegroep getraind en de D1 bij de wedstrijden begeleid.

Seizoen 2008 - 2009 Techniektrainer bij AZ in Alkmaar.

Cursusleider Techniektraining voor trainers. Tijdens de cursussen gaat het om het aanleren, beheersen en toepassen van technieken.

Samen met videoproducent Gertjan Withagen heb ik een DVD gemaakt. Ruim 2 uur beeldmateriaal waarmee (jeugd)trainers elke training "techniektraining" kunnen laten zijn.